Primær logo

5 grunde til at få en hjemmeside

TCLN-Design.dk – Artikel fra d. 3 Maj 2020

1. Det siges at 81% af alle personer undersøger sine muligheder på nettet, før de tager nogle beslutninger. Med en hjemmeside har du muligheden for at fange kunden i denne process.

2. Fremstå professionel, en hjemmeside skaber ikke kun tilstedeværelse på nettet, den kan også skabe værdi i din troværdighed og seriøsitet. Uanset om du er et startup eller godt kørende virksomhed.

3. Det er slet ikke så svært eller dyrt. Ofte forbinder små virksomheder en Hjemmeside, som en kæmpe omkostning og venter med denne investering. Dette behøves dog ikke, fordi en hjemmeside kan gøres til en markant lavere pris, hvis man blot ønsker at fremstå på nettet uden alverdens tekniske muligheder.

4. Spar tiden du bruger på at svare spørgsmål, en hjemmeside kan ofte fremvise dine produkter eller generelle informationer, som dine kunder eller potentielle kunder spørger dig om.

5. Fremvis dine stærke sider og glade kunder. Med en hjemmeside kan du ikke blot vise informationer, men også anmeldelser fra bl.a. Facebook eller Google.

Få et uforpligtende tilbud idag hos TCLN-Design.dk