En virksomhed med fokus på det specifikke

Vores værdier

Garanteret tilfredshed

Når du arbejder med TCLN-Design.dk, stopper vi ikke før klienten er tilfreds. Vi er transparante igennem hele forløbet og arbejder gerne i tæt kontakt med klienten for at sikre den bedste tilfredshed.

Fair priser

TCLN-Design.dk har fokus på at være konkurrencedygtige på vores priser, dette betyder vi ofte er blandt de billigste løsninger til ofte tilsvarende kvaliteter. Der tages altid opgavens størrelse i betragtning. Vi har løsninger til både store og små virksomheder. 

Effektive og hurtige

Vi arbejder for at sikre en hurtig levering dette gøres ved at arbejde tæt med kunden og sende prototyper langs processen for at sørge for at små ændringer bliver løst før den endelige udgave. Denne metode sparer både os og klienten rigtig meget tid.

Vores servicer

Sammen kan vi skabe vækst og trives igennem fremragende designoplevelser.

Vores klienter

Bliv en del af netværket

Om os

Vores historie?

TCLN-Design begyndte i 2018, som en hobby virksomhed. Men har siden da gået fra kun at arbejde med WordPress og digital konceptudvikling til nu at yde markant flere serviceydelser.

I 2019 blev vores virksomhed bygget op omkring de 3 værdier der kan findes øverst på siden. Der blev lagt større fokus på at skabe en større kundeoplevelse, hvilket er første trin på vores forhåbentlige lange rejse.

I dag er vores team gået fra at være en enkel mand til at være 2 WordPress udviklere og 2 designere, som arbejder for at skabe det bedst mulige projekt for vores klienter.

Billed af Thomas Nielsen
Founder

Thomas Chan Nielsen

Jeg startede som konceptudvikler for en eSport-organisation og skabte en digital profil for organisationen. I 2018 begyndte jeg at påtage mig arbejde fra andre organisationer og private.

I 2019 registrerede jeg officielt virksomheden med det mål at opbygge et agentur, der skulle konkurrere om fair priser til den tilsvarende kvalitet.

Min uddannelsesmæssige baggrund er Business School med speciale i begivenhedskoordination, jeg byggede op med et års studium i Multimedia Design, hvor jeg udviklede mine færdigheder fra kun koncept udvikling til alle de tjenester, vi tilbyder i dag.

Hold ikke tilbage!

Scroll to Top