Små virksomheder: Vigtige elementer for en ny hjemmeside

TCLN-Design.dk – Artikel fra d. 11 Marts 2022

Små virksomheder: Vigtige elementer for en ny hjemmeside

Der er vist ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé at have en hjemmeside – nærmest uanset, hvilken type af virksomhed, man driver. Det betyder også, at især mange små virksomheder skal komme igangsætte udarbejdelsen af en online tilstedeværelse, hvis de ønsker at få flere kunder i butikken.

Her i artiklen gennemgår vi nogle af de vigtige elementer, som bør være en del af enhver ny hjemmeside for en lille virksomhed. Det er typisk ikke noget, som alle er opmærksomme på, så du kan med fordel læse med videre.

Vi når dog ikke at komme hele vejen rundt om emnet, så læs mere om at få lavet en ny hjemmeside her.

Nem vedligeholdelse ved brug af WordPress

WordPress er det, som man kalder for et Content Management System (CMS). Det er den mest brugte platform til at bygge hjemmesider på, og er generelt ganske brugervenlig og ikke mindst alsidig. Fordelene ved, at du får opsat din nye hjemmeside ved brug af WordPress er flere. Du kan blandt andet se frem til;

  • Nem vedligeholdelse
  • Løbende sikkerheds- og funktionsopdateringer
  • Mange gratis og betalte plugins der øger funktionaliteten
  • Et væld af videreudviklingsmuligheder

Disse er blot et udvalg, og alt efter dit tekniske niveau, er der rigtige mange muligheder at gøre brug af, når man bruger WordPress.

Optimér hjemmesiden til Google

Google er den mest benyttede søgemaskine på verdensplan, og det er her, at rigtig mange af dine potentielle kunder befinder sig. Ved at få lavet en hjemmeside, der er optimeret til søgemaskiner (SEO) som eksempelvis Google, øger du sandsynligheden for, at du rangerer højt på alle de vigtigste søgeord.

Høje rangeringer på Google betyder flere besøgende på hjemmesiden og forhåbentligt også flere konverteringer. Der er mange måder, hvorpå man kan gøre dette på, men det vigtigste er et godt grundlag med en hjemmeside, der er opsat teknisk korrekt.

Integration til sociale medier

En hjemmeside er mere eller mindre et must-have for de fleste virksomheder, og det begynder en profil på sociale medier efterhånden også at være. Derfor kan du med fordel også vælge en udvikler til din hjemmeside, der hjælper dig med at lave en integration til Facebook.

På den måde kan jeres nyheder blive vist både på hjemmesiden og til virksomhedens følgere på det populære sociale medie.

Alt det andet

Derudover er der naturligvis alle de andre aspekter, som også er meget vigtige, når man skal have en ny hjemmeside. Man skal eksempelvis sørge for, at hjemmesiden overholder persondataforordningen (GDPR), håndterer cookies rigtigt og så videre.

Dertil bør din nye hjemmeside være opsat med et brugervenligt design, der gør det nemt for de besøgende at konvertere til at blive kunder. Samtidig skal det være nemt for dig at administrere hjemmesiden, hvis der er behov for det.

Endelig bør du vælge en udvikler til din hjemmeside, der kan tilbyde dig support og undervisning. Det er nemlig vigtigt, at du bliver helt fortrolig med din nye online tilstedeværelse.

Mere indhold fra samarbejdspartnere

Sådan vælger du den rigtige webshop løsning

Står du og skal have en ny webshop til din virksomheder, så kan det være rigtig svært at finde rundt i de mange muligheder der ...

Derfor bør du vælge WordPress som platform til din nye hjemmeside

WordPress er den absolut mest populære platform til hjemmesider i verden, og det er der mange gode grunde til.

Tjen penge på internettet ved at henvise kunder

Flere af vores kunder spørger er interesserede i muligheden for at tjene penge på internettet.
Kontakt os i dag og hør mere!
Scroll to Top