Tjen penge på internettet ved at henvise kunder

TCLN-Design.dk – Artikel fra d. 19 Januar 2021

Tjen penge på internettet ved at henvise kunder

Flere af vores kunder spørger er interesserede i muligheden for at tjene penge på internettet. Det er en udmærket ting at interessere sig for, da der er mange muligheder for at skabe lidt indkomst ved siden af arbejdet eller studiet uden den helt store forudgående investering.

En af de helt store indtjeningsmuligheder ligger i det, man kalder for affiliate marketing. Med andre ord, er det altså markedsføring, hvor man tjener penge ved at henvise kunder til en butik, webshop eller anden virksomhed.

Man kan relativt enkelt komme i gang, hvis blot man har en hjemmeside. Hjemmesiden behøver ikke at være særlig avanceret; det vigtigste er nemlig indholdet. Så hvis du ved en hel masse om et emne, kan der være penge at tjene ved at skrive om det på din egen hjemmeside og henvise kunder til virksomheder, du alligevel går og anbefaler til dine venner.

Casestudie: Tobias Hyldeborg og kosttilskud

Et casestudie omkring sådan en hjemmeside er Tobias Hyldeborgs eget website.

På sin side om BulkPowders rabatkode, har han lavet en overskuelig liste over hvilke kosttilskud, der er gode at tage før træning, efter træning, i forbindelse med vægttab og meget mere. Det er en udmærket liste, som er akkompagneret af en rabatkode til webshoppen, der sælger kosttilskud.

Siden sørger også for at sammenligne forskellige webshops og butikker, der sælger kosttilskud. Samtidig bliver man gjort opmærksom på tilbud, hvor meget man skal købe for, for at få rabat og så videre. Altså alt den viden, man overhovedet kan få behov for, når man handler kosttilskud på internettet.

I samme omgang benytter han sig af et såkaldt henvis-link, hvor han får en lille belønning for at henvise dig til webshoppen, samtidig med, at du får 35% i rabat. Begge parter vinder altså i dette tilfælde, og det er lige netop derfor, at det er en fantastisk måde at tjene penge på.

Brænder du også for kosttilskud eller noget helt andet?

Er du også aktiv i det lokale fitnesscenter eller løber du så meget, at du er ekspert i løbesko? Måske er det noget helt andet, som du ved så meget om, at du er et omvandrende leksikon for lige præcis den niche. Under alle omstændigheder, så er der muligheder for, at du kan komme i gang med at tjene penge på lige netop den viden, hvis bare du vil dele den med andre.

Vi kan naturligvis hjælpe dig med at komme billigt i gang med din første hjemmeside. Så behøver du kun at bekymre dig om at skrive indhold og anbefale fantastiske produkter til din læsere. Med lidt tålmodighed og ihærdighed kan din hobby gå fra at være rene udgifter til at give en fornuftig passiv indkomst.

Mere indhold fra samarbejdspartnere

Sådan vælger du den rigtige webshop løsning

Står du og skal have en ny webshop til din virksomheder, så kan det være rigtig svært at finde rundt i de mange muligheder der ...

Derfor bør du vælge WordPress som platform til din nye hjemmeside

WordPress er den absolut mest populære platform til hjemmesider i verden, og det er der mange gode grunde til.

Små virksomheder: Vigtige elementer for en ny hjemmeside

Der er vist ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé at have en hjemmeside - nærmest uanset, hvilken type af virksomhed, man ...
Baggrundsbilled

Hvad koster det at få designet en hjemmeside?

En hjemmeside er praktisk talt uundværlig i dagens digitale Danmark.
5 Grunde til at få en hjemmeside

5 grunde til at få en hjemmeside

5 grunde til at få en hjemmeside i dag.
Billed af Hosting og hotel

Ændring af navneserver

Guide til ændring af navneserver
Kontakt os i dag og hør mere!
Scroll to Top