Hvad koster det at få designet en hjemmeside?

TCLN-Design.dk – Artikel fra d. 18 Januar 2021

Hvad koster det at få designet en hjemmeside?

En hjemmeside er praktisk talt uundværlig i dagens digitale Danmark. Hvad end du producerer møtrikker til erhvervslivet eller sælger garn til private, så er det en god idé at have en online tilstedeværelse. Men hvis ikke man selv er ferm til teknologi, kan det godt være en udfordring at lave sin egen hjemmeside. Så må man i stedet ty til professionelle, men hvor meget koster det egentligt at få designet en hjemmeside?

Det spørgsmål forsøger vi at svare på i denne artikel her hos TCLN-Design.

Hvor avanceret skal din hjemmeside være?

At spørge ”Hvad koster det at få designet en hjemmeside?” svarer lidt til at spørge ”Hvad koster en bil?”. Svaret varierer alt efter om du vil have en billig Peugeot 107, en driftssikker Toyota Corolla eller en hurtig Ferrari 488 GTB.

Derfor skal du finde ud af, hvilken bil din hjemmeside skal være. Eller hvis vi skal hoppe væk fra metaforerne, så skal du beslutte dig for, hvor avanceret den skal være. Skal det blot være et online visitkort med lidt tekst, billeder og nogle undersider uden nogen synderlig funktionalitet? Eller skal det være en specialdesignet og unik hjemmeside med webshop, kundesystem og meget mere?

Det online visitkort behøver ikke at være dyrt. Det er sådanne simple hjemmesider, som vi specialiserer os i hos TCLN-Design. Simple hjemmesider til en god pris. Skal det være mere avanceret, er det i stedet nogle andre webbureauer, som du skal have fat i. De har naturligvis højere priser, der ofte starter ved omkring 12.000 kroner. Til gengæld får du også en hjemmeside, der kan mere.

Du kan læse Nicolai Sørensens guide til hjemmeside priser for at blive lidt klogere på, hvad en avanceret hjemmeside skal koste.

Standard tema eller helt unikt design?

Der findes i dag en lang række såkaldte Content Management Systemer som eksempelvis WordPress, Joomla og Magento. De kan alle noget forskelligt, men fælles for dem er, at de danner en base, som man kan bygge en hjemmeside på relativ enkelt, hvis man ved, hvad man laver.

Selvsamme base åbner også op for, at man kan lave færdiglavede temaer til disse platforme. Et tema er blot et andet navn for designet på en hjemmeside. Disse færdiglavede temaer gør det relativt billigt at komme i gang med en flot side, men til gengæld er det også nogle, som alle kan købe.

Det vil sige, at hvis man gerne vil have en hjemmeside med et helt unikt design, som der ikke er andre hjemmesider, der har – så må man betale ekstra for det. Kan man godt leve med ”risikoen” for, at der er nogle, der har samme tema som en selv, så kan der være penge at spare.

Hos TCLN-Design kan vi naturligvis hjælpe med begge dele.

Mere indhold fra samarbejdspartnere

Sådan vælger du den rigtige webshop løsning

Står du og skal have en ny webshop til din virksomheder, så kan det være rigtig svært at finde rundt i de mange muligheder der ...

Derfor bør du vælge WordPress som platform til din nye hjemmeside

WordPress er den absolut mest populære platform til hjemmesider i verden, og det er der mange gode grunde til.

Små virksomheder: Vigtige elementer for en ny hjemmeside

Der er vist ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé at have en hjemmeside - nærmest uanset, hvilken type af virksomhed, man ...

Tjen penge på internettet ved at henvise kunder

Flere af vores kunder spørger er interesserede i muligheden for at tjene penge på internettet.
5 Grunde til at få en hjemmeside

5 grunde til at få en hjemmeside

5 grunde til at få en hjemmeside i dag.
Billed af Hosting og hotel

Ændring af navneserver

Guide til ændring af navneserver
Kontakt os i dag og hør mere!
Scroll to Top